Komforten är så klart A och O för att en outdoor-aktivitet som till exempel vandring och tältning ska bli bekväm och smidig. Det betyder å andra sidan inte att du behöver klä dig tråkigt när du vistas utomhus. Idag finns ett stort utbud av trendiga vandringskläder som är sköna, rätt anpassade och dessutom riktigt snygga.

Häng med för att ta del av en färsk trendrapport från modevärldens outdoor-sektion. Vilka plagg funkar under vandringen? Vad kan du ha på dig under kvällsmyset framför brasan?

Skjortjacka dam NA-KD – det optimala plagget

Det här är ett plagg du inte vill vara utan oavsett du ska vandra eller bara tälta ute i naturen. En praktisk och snygg skjortjacka för dam från NA-KD är det bästa alternativet. Den populära modesajten har ett brett utbud av plagget och du kan hitta din favorit skjortjacka dam NA-KD utan problem. Olika färger, modeller och designs, men alltid med värmande och sköna egenskaper som gör en skjortjacka dam från NA-KD till det optimala outdoor-plagget för tjejer.

Snygga boots

Ett par sköna vandringskängor hör till när du ska på camping i natur och mark. Dessutom är rejäla boots ett måste om du ska vandra i lite tuffare terräng. Just kängor har varit trendiga inom modevärlden under många år. Även i år finns en bred marknad när det gäller högre kängor i läder eller skinn. Tänk på att vårda dina kängor på ett omsorgsfullt sätt eftersom det är nyckeln till lång livslängd på dina skor.

Tälta