Site Loader

Att tälta och leva friluftsliv är något som lockar många, speciellt under sommarmånaderna. Dock finns det några saker du måste tänka på när du ska sova i naturen för att garantera att du får en så bra upplevelse som möjligt.

Rätt sovsäck

Tänk på att ha med dig rätt packning för årstiden. Att välja rätt sovsäck är till exempel något som man bör vara uppmärksam på. De har olika komfortnivåer och material. Det är alltså viktigt att välja en sovsäck som är anpassad efter årstiden. Du vill inte ligga i en alldeles för varm sovsäck när du tältar. Tänk också på att sovsäckarna kommer i olika längder och passformer så du kan verkligen välja en som är anpassad efter dig.

Packa lätt

När du tältar och lever friluftsliv kommer du inte vilja ha med dig fler saker än nödvändigt. Se till att packa så lätt som möjligt och ta bara med dig det allra nödvändigaste. Syftet med att tälta är ju ändå att man ska vara nära naturen och komma bort från allt vad storstadsliv och moderniteter heter. Du kommer också bli förvånad över hur lite saker du faktiskt behöver.

Post Author: hedvig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *