Site Loader

Vill du garanterat ha en snygg julgran och få den levererad fram till ytterdörren? Då ska du köpa granen online. Så får du mer tid till att göra roliga outdoor-aktiviteter.

Köp julgranen online

Visst, granar växer förvisso i skogen, men de flesta av oss hugger inte vår egen gran. Istället åker vi till ett torg eller en affär som säljer julgranar. Har du tur handlar du granen i tid så att du får en riktigt snygg gran. De snyggaste granarna går snabbt. I annat fall får du ta det som blir över. Det är fler och fler svenskar som insett hur smidigt det är att handla julgran på nätet. Du får välja vilken slags gransort som du vill ha och sedan levereras den hem till dörren. Hos Smålandsgran kan du välja mellan den Disneyliknanden Kungsgranen, den svenska klassikern Rödgranen, silvergranen, blågranen och tall. Granarna är obesprutade och därmed ekologiska. Gå in på Smålandsgran och köp din julgran, så sparar du mycket tid och får en fin julgran att pynta.

Mer tid till Outdoor-livet

Det är roligt att vara ute i naturen, åka skidor, testa nya vandringsleder och sporta. Har du egen skog är det naturligtvis trevligt att komma ut i skogen och få välja egen julgran. En riktigt skön outdoor-aktivitet. Men de flesta friluftsintresserade är inte skogsägare. Däremot kan alla komma ut i skogen. Det finns många härliga aktiviteter att ägna sig åt innan jul. Eftersom december är en tämligen hektiskt månad för de flesta kan det ändå vara smart att försöka planera in lite uteliv. Under julen kan du också få tid att bege dig ut.

Julaktiviteter utomhus med familjen

Barn gillar att vara utomhus, även tonåringar. Bara de stigit upp från soffan och lämnat surfplattan inomhus. Om du har mindre barn kan ni bygga snögubbar och snökojor. Roligt nöje för hela familjen. Äldre barn gillar att åka skidor, slalom och skridskor. Gör iordning en matsäck och bege er ut i naturen tillsammans som familj. Det kommer både stärka sammanhållningen, ge många roliga minnen och göra barnen outdoor-intresserade. Om ni är lediga under mellandagarna är det smart om ni planerar en outdoor-dag tillsammans. Fråga barnen vad de vill göra. Bästa sättet att skapa både intresse och sköna minnen är genom att inte tvinga dem att vara utomhus i kylan en hel dag, om de hellre skulle ha velat vara inne. Då är det smartare att ni satsar på lite kortare aktiviteter. Gå till en backe och åk pulka eller madrass ett par timmar. Drick varm choklad och grilla korv. Det blir härliga julminnen, för både små barn och tonåringar.

Post Author: vildmarkcity.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *